www.exmisa.ro

DREPTUL FUNDAMENTAL DE LIBERĂ EXPRIMARE A OPINIILOR
It is currently Thu Sep 09, 2010 4:00 am

All times are UTC + 2 hours

Forum rules

Please click here to view the forum rules

Post new topic Reply to topic  [ 14612 posts ]  Go to page Previous  1 ... 1446, 1447, 1448, 1449, 1450, 1451, 1452 ... 1462  Next
Author Message
 Post subject: Re: Despre MISA si Gregorian Bivolaru - "pro" si "contra"
PostPosted: Sun Aug 01, 2010 3:00 am 
Plutonier

I s-a reprosat de multe ori lui GB ca primeste la curs persoane cu boli psihice si ca acest lucru ar putea sa creeze probleme. Unul dintre membrii fondatori, personaj activ in organizarea MISA si implicat in conjunctura care a determinat faptic plecarea lui Claudiu este schizofren cu acte in regula. Raspunsul a fost intotdeauna dezarmant: toti merita o sansa. Iar in ceea ce priveste bine-cunoscuta tipologie a femeii preferate la MISA, cu multa energie dar si cat mai grosiera cu putinta, explicatia este asemanatoare. Aici li se da sansa de a fi femei-zeite, de a-si exprima si implini potentialul erotic, ceea ce in societatea de afara nu ar fi putut face datorita faptului ca nu se incadreaza in tiparele acceptate si valorizate social. Respinse sau neaprecite in alte parti, aici sunt primite si apreciate pe masura. De aici si incurajarea "terapeutica" de a-si exhiba sexualitatea in activitatile pe care le cunoastem. Evident, raspunsul suna mult mai direct si mai vulgar decat l-am exprimat eu. Am auzit femei care i-au fost iubite sau sporadic simple partenere sexuale spunand ca el le-a facut femei, ca inainte de relatia cu el nu stiau ca sunt frumoase, unele crezand chiar ca sunt urate sau neatractive. As putea spune ca este un barbat cu o capacitate inalta de a transfigura partenera, de a-i releva principiul feminin continut. Insa stiu ca este vorba doar de exploatarea sentimentelor de inadecvare ale acestor femei. GB este un amestec de idealism si practicism, un barbat care sufera de complexul lui Pygmalion si caruia ii gaseste o utilitate materiala.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 01, 2010 9:26 am 
Maior

lalita wrote:
I s-a reprosat de multe ori lui GB ca primeste la curs persoane cu boli psihice si ca acest lucru ar putea sa creeze probleme. Unul dintre membrii fondatori, personaj activ in organizarea MISA si implicat in conjunctura care a determinat faptic plecarea lui Claudiu este schizofren cu acte in regula. Raspunsul a fost intotdeauna dezarmant: toti merita o sansa. Iar in ceea ce priveste bine-cunoscuta tipologie a femeii preferate la MISA, cu multa energie dar si cat mai grosiera cu putinta, explicatia este asemanatoare. Aici li se da sansa de a fi femei-zeite, de a-si exprima si implini potentialul erotic, ceea ce in societatea de afara nu ar fi putut face datorita faptului ca nu se incadreaza in tiparele acceptate si valorizate social. Respinse sau neaprecite in alte parti, aici sunt primite si apreciate pe masura. De aici si incurajarea "terapeutica" de a-si exhiba sexualitatea in activitatile pe care le cunoastem. Evident, raspunsul suna mult mai direct si mai vulgar decat l-am exprimat eu. Am auzit femei care i-au fost iubite sau sporadic simple partenere sexuale spunand ca el le-a facut femei, ca inainte de relatia cu el nu stiau ca sunt frumoase, unele crezand chiar ca sunt urate sau neatractive. As putea spune ca este un barbat cu o capacitate inalta de a transfigura partenera, de a-i releva principiul feminin continut. Insa stiu ca este vorba doar de exploatarea sentimentelor de inadecvare ale acestor femei. GB este un amestec de idealism si practicism, un barbat care sufera de complexul lui Pygmalion si caruia ii gaseste o utilitate materiala.

n-ai vrea sa spui mai multe despre conjunctura in care a plecat Claudiu ? exista o parte ascunsa a povestii , mai urata decat ce s-a vazut la suprafata. dar nu spune nimeni nimic.

cat despre personajul cu schizofrenie, eu auzisem  ca ,prin gratia maestrului, s-a vindecat. intre timp uitasem povestea lui, abia acum mi-am amintit, cand am citit cele scrise de tine. oricum, din cate stiam eu, nu era un caz grav.

pe de alta parte, parca se spunea ca prin yoga nu se poate trata nici o boala psihica .

Grieg este unul dintre cei mai mari maeştri ai acestei planete, ai acestui univers şi ale altora. Este cel mai mare Maestru spiritual care s-a manifestat pe această planetă de la Iisus şi până acum. Este unul dintre cei mai dragi copii ai mei pe care l-am trimis pentru a vă ajuta şi pentru a ajuta această planetă să depăşească impasul în care se află. Doar un asemenea spirit excepţional mai poate face ceva, adică poate aduce lumina în această lume a tenebrelor.

citatul asta este din raspunsul pe care  Svetlana Sauciuc sustine ca l-a primit de la Dumnezeu in rugaciune.initial a fost citit in public la ziua lui Grieg,in 2001.si el(G) nu a comentat deloc.apoi a aparut si o carte,care contine mai multe mesaje din acestea.unele le-a postat Naga aici:
http://forum.softpedia.com/index.php?sh ... =0&start=0

Profile  

PostPosted: Sun Aug 01, 2010 10:51 am 
Colonel

lalita wrote:

" oricum ar fi ajuns prostituate"
aplicam aceeasi logica si spunem:
aceste femei oricum ar fi gasit un partener de viata care sa le faca sa se simta femei si apreciate. s-ar fi maritat cu un taran musculos, puternic cu pula mare. dimineata se trezeau ,mulgeau... vaca, mergeau la sapa etc., sambata mergeau la nunta, duminica mergeau la biserica. faceau copii, dadeau tzatza la copil, si erau de mii de ori mai femei, mai apreciati si mai fericite.
...
am uitat sa precizez : hanumolu e tigan pervers, mincinos si pacalici.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 01, 2010 11:05 am 
Mareşal

Azi noapte au postat programul taberei de la Costinesti pina pe 12 iulie: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6362

O meditatie al carei titlu suna foaaaarte cool si pe care n-o stiam: Starea lucidă şi matură de auto-obiectivare înţeleaptă

Dupa cum stiti, in cadrul taberei va avea loc si o tabara mai scurta legata de Mahavidya - Kali. Luati de aici reclama pe care o facea NATHA pina de curind acestui eveniment:

Quote:
SPECIAL MAHA VIDYA ACTIVITY
Romania, Costinesti, 2nd - 8th August 2010

The special Maha Vidya activity for the communion and for amplifying the resonance with the Great Cosmic Powers will take place in Costinesti, in the period between 2nd - 8th August 2010.

This year, this spiritual manifestation is consecrated to the Great Cosmic Power KALI.

Special legitimations will be emitted for this Maha Vidya activity which will allow the participation - in the respective
period (2nd - 8th August) - both to this camp, and to the activities of the Costinesti Yoga Camp, 2010.
The participation fee is 125 RON.
For the registration there are necessary:
1. TWO PHOTOS of the 10/15 format (one face and one semi-profile in bath suite, deux-piece for women), clear, in which the entire body is visible as well as the date on which
the photos were taken (they should be recent photos, taken after the 10th May) with the readable inscriptions with capital letters on the back-side of the photos: FAMILY NAME, FIRST NAME, YEAR OF COURSE, YOGA TEACHER, TOWN, I.D. CARD NUMBERS, DATE OF BIRTH, PHONE NUMBER.
The photos can be given in Natha Yogacenter until the 24th July (including this date) or they can be given in Costinesti when registering.

2. The HIV and VDRL (syphilis) analyses for those who didn't participate in the Herculane Yogi Spiritual Holiday Camp 2010 are also required at the registration in Costinesti.

The hour of the beginning of the camp is after the noon-meditation on August the 2nd (please check around August the 1st the site: www.yogaesoteric.net for the exact hour).

The price doesn't include food and accomodation. Each yogi has to find solutions for this in Costinesti.

ATENTION !
Only those having the initiation in the mantra of KALI are allowed to register to this special Maha Vidya activity (minimum the second year in the Yoga or Tantra Courses).

The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 01, 2010 11:07 am 
Maior

lolekbolek wrote:
" oricum ar fi ajuns prostituate"
aplicam aceeasi logica si spunem:
aceste femei oricum ar fi gasit un partener de viata care sa le faca sa se simta femei si apreciate. s-ar fi maritat cu un taran musculos, puternic cu pula mare. dimineata se trezeau ,mulgeau... vaca, mergeau la sapa etc., sambata mergeau la nunta, duminica mergeau la biserica. faceau copii, dadeau tzatza la copil, si erau de mii de ori mai femei, mai apreciati si mai fericite.
...
am uitat sa precizez : hanumolu e tigan pervers, mincinos si pacalici.

nu e tigan, mai, Hanumolu e nume grecesc. asta daca te refereai doar la etnie, nu la caracter.
partea amuzanta : discutam cu un yoghin VIP din MISA, care acum e si un fel de ,,profesor'', si la sfarsit, vazand ca nu reuseste sa ma convinga de intentiile benefice care ar sta la baza actiunilor Maestrului, imi da o replica de m-a lasat masca: ,,ce vrei ,ba , Grig este prin nastere , tigan, provine dintr-o familie de tigani, ca il chema Hanumolu, si asta e comportamentul lor.''. e cam indepartata in timp discutia asta, cam vreo 3 ani, si nu mai stiu exact cuvintele folosite de el, dar cam asta era ideea. nici el nu stia ca Hanumolu e de fapt , nume grecesc.

Grieg este unul dintre cei mai mari maeştri ai acestei planete, ai acestui univers şi ale altora. Este cel mai mare Maestru spiritual care s-a manifestat pe această planetă de la Iisus şi până acum. Este unul dintre cei mai dragi copii ai mei pe care l-am trimis pentru a vă ajuta şi pentru a ajuta această planetă să depăşească impasul în care se află. Doar un asemenea spirit excepţional mai poate face ceva, adică poate aduce lumina în această lume a tenebrelor.

citatul asta este din raspunsul pe care  Svetlana Sauciuc sustine ca l-a primit de la Dumnezeu in rugaciune.initial a fost citit in public la ziua lui Grieg,in 2001.si el(G) nu a comentat deloc.apoi a aparut si o carte,care contine mai multe mesaje din acestea.unele le-a postat Naga aici:

Profile  

PostPosted: Sun Aug 01, 2010 11:33 am 
Căpitan

babanu spiritual wrote:

nu e tigan, mai, Hanumolu e nume grecesc. asta daca te refereai doar la etnie, nu la caracter.

partea amuzanta : discutam cu un yoghin VIP din MISA, care acum e si un fel de ,,profesor'', si la sfarsit, vazand ca nu reuseste sa ma convinga de intentiile benefice care ar sta la baza actiunilor Maestrului, imi da o replica de m-a lasat masca: ,,ce vrei ,ba , Grig este prin nastere , tigan, provine dintr-o familie de tigani, ca il chema Hanumolu, si asta e comportamentul lor.''. e cam indepartata in timp discutia asta, cam vreo 3 ani, si nu mai stiu exact cuvintele folosite de el, dar cam asta era ideea. nici el nu stia ca Hanumolu e de fapt , nume grecesc.

Am avut destui colegi greci in facultate, dar niciunul nu avea asa un nume, nici macar asemanator. Numele asta nu are rezonanta greceasca. De unde este asa sigur ca e grecesc? In plus satul Tartasesti era vestit ca are o mare comunitate tiganeasca, de unde e asa sigur grecoaica maica-sa?

Profile  

PostPosted: Sun Aug 01, 2010 11:54 am 
Maior

Lorenza wrote:
babanu spiritual wrote:

Am avut destui colegi greci in facultate, dar niciunul nu avea asa un nume, nici macar asemanator. Numele asta nu are rezonanta greceasca. De unde este asa sigur ca e grecesc? In plus satul Tartasesti era vestit ca are o mare comunitate tiganeasca, de unde e asa sigur grecoaica maica-sa?

pai am citit in ziar, atunci cand cu scandalul din 2004. nu mai pot acum sa indic sursa, dar era acolo un reporter care facuse investigatii.si cred ca e mai plauzibil sa fi fost nu neaparat 100% grecoaica, ci macar in parte.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 01, 2010 11:58 am 
Mareşal

Lorenza wrote:
babanu spiritual wrote:

Mai, nu stiu de unde a scos chestia cu hanumolu - nume grecesc.
La un simplu search pe google dupa hanumolu iti apar urmatoarele nume:

- Pavan Kumar Hanumolu
- Kalyan Hanumolu
- Vijay Hanumolu
- Bhagyan Lakshmi Hanumolu

Amu e drept ca am gasit si un Lenin Hanumolu...

Ei, daca te uiti la numele astea, numai a nume grecesti nu suna, mai babane.

Misanii oricum obisnuiau sa spuna despre tigani ori ca isi trag radacinile din India, ori ca au fost dati afara taman din Shambhala.
Varianta cu India o prezentau cind se aducea vorba de faptul ca maestro e tigan. Ca deh, tot prostul stie ca tara yoghinilor e India, asa ca da bine la CV sa amintesti acest lucru.

The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 01, 2010 12:12 pm 
Sergent

Hanumolu este se pare nume indian/hindus. La o googaleala a aparut asociat cu prenume precum Vijay sau Rajarshi.

Personajul schizofrenic de care vorbiti cred ca este Pedro, despre care se spunea ca a fost nevasta lui guru in alta viata. Don Pedro a fost , daca va aduceti aminte, a fost oficial, primul care a spus public, dupa cursul de anul 20.000 ca el stia ca fostul lor coleg Claudiu a fost informator. In situatia asta el s-a expus prosteste. Intrebarea fireasca a unui nespalat pe creier era: "Pai, si de ce ne-ai lasat atatia ani fara sa ne spui?", sau "Cum se face ca marele guru nu a "simtit" asta?".

Atunci guru a dres-o spunand ca nu este adevarat. Pt ca apoi sa vina cu "noi dezvauiri" precum ca i-a spus lui unu de la SRI ca acel Claudiu a fost informator.

Cat despre partea aia mai urata a povestii plecarii lui Claudiu as vrea sa aflu si eu mai multe.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 01, 2010 12:20 pm 
Maior

am gugaluit si io dar n-am reusit sa aflu mai multe despre originea numelui  Hanumolu !
dar mai este timp, oricum mai importanta decat ascendentza ereditar biologica, este cea dumnezeiasca, de care stim ca maestrul nostru are parte. E de notorietate publica faptul ca Gurul este insusi Shiva, sau Sinele, sau chiar D-zeu. ptr detalii, trebuie recittite cartile  sau mesajele lui Trandafir, Ramana, Nicoleta Maftei etc !

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 14612 posts ]  Go to page Previous  1 ... 1446, 1447, 1448, 1449, 1450, 1451, 1452 ... 1462  Next

All times are UTC + 2 hours