www.exmisa.ro

DREPTUL FUNDAMENTAL DE LIBERĂ EXPRIMARE A OPINIILOR
It is currently Thu Sep 09, 2010 4:36 am

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: IISUS ESTE IN ROMANIA
PostPosted: Sun Oct 05, 2008 2:37 am 
Mareşal

Nibinrodiel wrote:
sunt singura careia i se deschid tot soiu de site-uri de matrimoniale cand apasa pe linkul omului?

Bine ca nu ti se deschid alte chestii...  =))

The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.

Profile  

PostPosted: Mon Oct 06, 2008 8:10 pm 
Mareşal

mahacutra wrote:
Pralaya wrote:
Nibinrodiel wrote:
sunt singura careia i se deschid tot soiu de site-uri de matrimoniale cand apasa pe linkul omului?

Acuma stii cum e, D-zeu da dupa nevoile fiecaruia...  :D

Ai si tu dreptate, pe unii ii trimite sa faca pee in sus, pe altii ii trimite sa manince rahat in numele lui Iisus.  :haha:

Iar glumesti de cele sfinte... La pee ma refeream...  ;)

Profile  

PostPosted: Mon Oct 06, 2008 8:51 pm 
Mareşal

Asa sint eu, glumeata de felul meu. Mai ales cind e vorba de lucruri sfinte.  :heehee:

The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.

Profile  

PostPosted: Sat Nov 01, 2008 11:26 pm 
Locotenent

arasel wrote:
Exista un avertisment dat de mai multe persoane. Se spune ca omul poate realiza constiinta christica in propria fiinta, insa trebuie sa evite identificarea sa ca persoana cu Iisus. Cu alte cuvinte nu poate pretinde chiar daca are aceasta constiinta trezita ca el este Iisus. Cazul nu este singular, citeam  chiar acum 2 zile despre Francisc Maitreya si scoala lasata de el. Unii il considerau al doilea dupa Iisus (mai cunoastem cazuri) iar altii il identificau cu Iisus. Eu zic sa ii lasam pe fiecare cu ale lui si sa ne amintim despre falsi mesia care vor veni... Cat despre Horatiu, eu nu am nimic cu persoana lui... Vrea omul sa vanda o carte, bravo lui.

cecilia mi_a dat "ignore" pe mess :lira:

chestia cu maitreya...horatiu e convins ca lordul asta e  de fapt Antichristul pe care trebuie sa il infrunte el :doh:
In addition, el l_a cunoscut pe nenea PACO RABANNE(aka PETRU din Evanghelii,un amic de-al lu' Jesus)

http://www.pacorabanne.com/index2us.htm

...vreti cartea? :cow:  e plina de citate :wallbash:

:( cecilia

Profile  

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 12:54 am 
Mareşal

flowerbomb wrote:
arasel wrote:
Exista un avertisment dat de mai multe persoane. Se spune ca omul poate realiza constiinta christica in propria fiinta, insa trebuie sa evite identificarea sa ca persoana cu Iisus. Cu alte cuvinte nu poate pretinde chiar daca are aceasta constiinta trezita ca el este Iisus. Cazul nu este singular, citeam  chiar acum 2 zile despre Francisc Maitreya si scoala lasata de el. Unii il considerau al doilea dupa Iisus (mai cunoastem cazuri) iar altii il identificau cu Iisus. Eu zic sa ii lasam pe fiecare cu ale lui si sa ne amintim despre falsi mesia care vor veni... Cat despre Horatiu, eu nu am nimic cu persoana lui... Vrea omul sa vanda o carte, bravo lui.

cecilia mi_a dat "ignore" pe mess :lira:

chestia cu maitreya...horatiu e convins ca lordul asta e  de fapt Antichristul pe care trebuie sa il infrunte el :doh:
In addition, el l_a cunoscut pe nenea PACO RABANNE(aka PETRU din Evanghelii,un amic de-al lu' Jesus)

http://www.pacorabanne.com/index2us.htm

...vreti cartea? :cow:  e plina de citate :wallbash:

:( cecilia

De ce Cecilia, de ce ?  :cry:

Desi, la ce scalambaieli roz postai tu, eu ti-as fi dat si altceva...  ^^

Oricum, ma bucur ca ti-ai revenit si ai inceput sa scrii. Keep walking !   :readthis:

Profile  

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 10:47 am 
Copil de trupă

Bine v-am regasit (pe forumul in formula asta n-am scris inca nimicuta). M-ati pus pe ganduri cu baietelul ala...Tarotul mi-a zis ca a suferit (doar in trecut? hmmm...) de o boala si ca il asteapta karma grea, acum isi creaza singur obstacole   :popa:
In alta ordine de idei, am gasit niste carti interesante pe forum pe care le-am descarcat, mersi. :-*

Profile  

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 10:52 pm 
Locotenent

Pralaya wrote:

:readthis:

:yum:  ai grija ce vrei sa_mi dai ca in cativa ani ajungi praf roz...sunt la inginerie nucleara( bombe, chestii) :lovestruck: nickname:flowerbomb... :cheer: ...sunt aliata cu baptistii, adventistii, ^^ am protectie, dragule
ps: :heehee: s_a indragostit un iranian  de mine :heehee: deci n_ai sanse :-*

Profile  

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 11:14 pm 
Locotenent

Marta wrote:
M-ati pus pe ganduri cu baietelul ala...Tarotul mi-a zis ca a suferit (doar in trecut? hmmm...) de o boala si ca il asteapta karma grea, acum isi creaza singur obstacole   :popa:

:witch2: tarot?? :surprise: stii sa dai in carti?si ele ce ti_au spus? :shy:  :shy:ce  boala?...schizofrenie??nu de alta, dar se crede hercule, shri krishna :sleepy: ,ludovic al XIVlea  :nailbiting:
:swing: Zamolxis in Romania, Quetzalcoatl in Mexic, Ra, Horus,Amenofis IV in Egipt, Shiva in Himalaya, Rama, Krishna, Patanjali Lahiri Mahasaya in India, Zarathustra/Zoroastru in Persia, Hercule, Asclepios ;Apollonius din Tyana in Grecia, in Israel: Iosif, Samson, Elisei, David, Melchisedec, Ioshua ben Asaf :swing:

:idea: mami a lui e fecioara maria... :kiss: si tati e iosif, of course :shy:

MATEI  24
1. Şi ieşind Iisus din templu, S-a dus şi s-au apropiat de el ucenicii Lui, ca să-I arate clădirile templului.  
2. Iar El, răspunzând, le-a zis: Vedeţi toate acestea? Adevărat grăiesc vouă: Nu va rămâne aici piatră pe piatră, care să nu se risipească.  
3. Şi şezând El pe Muntele Măslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouă când vor fi acestea şi care este semnul venirii Tale şi al sfârşitului veacului?  
4. Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.  
5. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.  
6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.  
7. Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.  
8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor.  
9. Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu.  
10. Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii.  
11. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.  
12. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.  
13. Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui.  
14. Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul

Profile  

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 11:24 pm 
Copil de trupă

flowerbomb wrote:
tarot?? :surprise: stii sa dai in carti?si ele ce ti_au spus? :shy:  :shy:ce  boala?...schizofrenie??nu de alta, dar se crede hercule, shri krishna :sleepy: ,ludovic al XIVlea  :nailbiting:  

Am intrat aici unde este on line   :doh:
http://www.lenormand.ro/etalari_online.php?metoda=tarot

Profile  

PostPosted: Sun Nov 02, 2008 11:44 pm 
Mareşal

flowerbomb wrote:
Pralaya wrote:

:readthis:

:yum:  ai grija ce vrei sa_mi dai ca in cativa ani ajungi praf roz...sunt la inginerie nucleara( bombe, chestii) :lovestruck: nickname:flowerbomb... :cheer: ...sunt aliata cu baptistii, adventistii, ^^ am protectie, dragule
ps: :heehee: s_a indragostit un iranian  de mine :heehee: deci n_ai sanse :-*

deci o sa ajung fericit in ceruri, tot roz...  :love:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours