www.exmisa.ro

DREPTUL FUNDAMENTAL DE LIBERĂ EXPRIMARE A OPINIILOR
It is currently Thu Sep 09, 2010 4:22 am

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Dl Lucian Khenchok & Kriya Yoga - Adevar sau abureala MISA ?
PostPosted: Fri Dec 04, 2009 2:41 pm 
Locotenent

Si da, ai dreptate. Tumo e doar o etapa, care trebuie precedata de o multime de alte practici si urmata la randul ei de altele. Insa la noi, oamenii au ramas cu reminescente de la MISA. Normal nu?

Gasesti ceva intr-o carte, citesti cu atentie, plagiezi si te faci "instructor" si predai chestia asta la altii. Simplu nu? Bivolaru style!

Iti dai seama ca situatia se schimba cand ceea ce ai invatat nu provine dintr-o carte, ci chiar de la un invatator autentic!!!! Normal ca acum esti mult mai indreptatit sa te faci instructor si sa predai la altii!!! Caci doar acum tu ai inteles mult mai bine cum stau lucrurile, ceilalti, ehe , predau din carti!

Insa in esenta tot un imbecil esti, un orb care conduce alti orbi. Si normal ca vei fi exclus urgent de pe orice linie traditionala daca continui cu rahaturile astea. Pai de exemplu discipolul care are permisiunea de la Tenzin Wangyal de a preda Tsalung, practica yoga tibetana si studiaza cu maestrii de prin Tibet, Nepal, India de peste 30 de ani!!! Si tot nu are dreptul de a preda tumo! Ci doar anumite practici tsalung. Pentru ca se considera ca "nu este pregatit".

Prin urmare... din punctul meu de vedere, fara suparare , romanii nu au nici o scuza. Internetul e plin de carti free de calitate, in Romania vin maestrii autentici, etc. Daca tot mai inghit toate rahaturile de la MISA, atunci... cred ca sunt pur si simplu... prosti. Sper sa ma insel..

The secret of life is to appreciate the pleasure of being terribly deceived”

"Dreams are real while they last... can we say more of life?"

When Buddha was questioned about his extraordinary presence and abilities, they asked “Are you a man or a god?”- He replied simply, “I am awake…”

Profile  

PostPosted: Fri Dec 04, 2009 2:44 pm 
Sergent

daca sa lasat e bine..

daca insa continua sa predea lucruri pentru care nu a fost autorizat si nici nu a practicat  atunci efectele acestor actiuni le va gusta inca din aceasta viata probabil.

nu vreau sa fiu rau insa e bine ca cei care organizeaza cursuri cu invatatori autentici sa cunoasca mai multe informatii despre cei din romania care cumpara sau fura informatie care apoi sa o foloseasca pentru binele propriu.

poate ca ar trebui sa existe o lista cu informatii si fotografii al acestora gen
"MOST WANTED"

Profile  

PostPosted: Fri Dec 04, 2009 3:01 pm 
Locotenent

Cunosc, crede-ma. Sunt pusi la curent cu lux de amanunte.. Insa poate dai si tu o mana de ajutor in directia asta, atunci cand e posibil, evident

The secret of life is to appreciate the pleasure of being terribly deceived”

"Dreams are real while they last... can we say more of life?"

When Buddha was questioned about his extraordinary presence and abilities, they asked “Are you a man or a god?”- He replied simply, “I am awake…”

Profile  

PostPosted: Fri Dec 04, 2009 3:02 pm 
Sergent

intenselight wrote:
Si da, ai dreptate. Tumo e doar o etapa, care trebuie precedata de o multime de alte practici si urmata la randul ei de altele. Insa la noi, oamenii au ramas cu reminescente de la MISA. Normal nu?

Gasesti ceva intr-o carte, citesti cu atentie, plagiezi si te faci "instructor" si predai chestia asta la altii. Simplu nu? Bivolaru style!

Iti dai seama ca situatia se schimba cand ceea ce ai invatat nu provine dintr-o carte, ci chiar de la un invatator autentic!!!! Normal ca acum esti mult mai indreptatit sa te faci instructor si sa predai la altii!!! Caci doar acum tu ai inteles mult mai bine cum stau lucrurile, ceilalti, ehe , predau din carti!

Insa in esenta tot un imbecil esti, un orb care conduce alti orbi. Si normal ca vei fi exclus urgent de pe orice linie traditionala daca continui cu rahaturile astea. Pai de exemplu discipolul care are permisiunea de la Tenzin Wangyal de a preda Tsalung, practica yoga tibetana si studiaza cu maestrii de prin Tibet, Nepal, India de peste 30 de ani!!! Si tot nu are dreptul de a preda tumo! Ci doar anumite practici tsalung. Pentru ca se considera ca "nu este pregatit".

Prin urmare... din punctul meu de vedere, fara suparare , romanii nu au nici o scuza. Internetul e plin de carti free de calitate, in Romania vin maestrii autentici, etc. Daca tot mai inghit toate rahaturile de la MISA, atunci... cred ca sunt pur si simplu... prosti. Sper sa ma insel..

vezi tu, eu nu am inteles niciodata mentalitatea celor de la misa.

dar probabil ca e mai usor de inteles daca ne gindim ca misa pentru o vreme a fost singura sursa de ---nici nu stiu cum sa-i zic--"spiritualitate" in romania.

si probabil din acest motiv romanii au luat-o de buna neavind cu ce sa o compare.

pentru a intelege misa si ce a fost ea  ar fi trebuit ca adeptii sa citeasca si sa se intruiasca si despre alte traditii, insa majoritatea nu au fost dispusi sa o faca.sau poate au fost dispusi insa nu au existat materiale si informatie suficienta.

astazi lucrurile sunt altfel......exista informatie dar pentru multi poate e prea tirziu dupa ce s-au indoctrinat cu cromoterapie,dumnezeu,ingeri de lumina,tumo,powa,continenta sexuala,terapie cu argila ,toate intr-o singura imbucatura

Profile  

PostPosted: Fri Dec 04, 2009 3:07 pm 
Sergent

eu daca pe viitor as participa la ceva cursuri unde e nevoie sa tii legaminte as ajuta cu a tine ochii pe cursanti insa mi-ar fi dificil caci nu stiu cum acesti"MOST WANTED" arata..

deci daca ar exista fotografii ale acestora ar fi mult mai bine.

eu spre exemplu nu stiu cum arata khenchok.

a fost cumva la noi la tummo??
la-i vazut acolo?

Profile  

PostPosted: Fri Dec 04, 2009 4:18 pm 
Site Admin

alpha wrote:
poate ca ar trebui sa existe o lista cu informatii si fotografii al acestora gen
"MOST WANTED"
Păi, tocmai în acest scop a fost creat sub-forumul pe care scriem acum: "Organizaţii". Aici se pot cumula informaţii (de orice tip) referitoare la cei care predau tehnici "spirituale" sau şcolile pe care le-au înfiinţat. Un punct de informare care nu neapărat va conţine numai rubrica "most wanted" sau lista impostorilor. Orice alt tip de informaţii/opinii referitoare la şcolile spirituale locale se pot cumula aici...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours